Бюлетин

Получавайте най-новата информация от сайта ни на Email :

Joomla : Faceteam-bg

НОВИНИ

test

 

І – ви Национален конгрес по Лицево-челюстна и орална хирургия

 

 

На 6,7 и 8.Октомври. т.г., хотел Адмирал в КК „Златни пясъци” бе домакин на Първия Национален Конгрес по Лицево-челюстна и Орална Хирургия, който се организира от Сдружението на Оралните и Лицево-челюстните хирурзи в България и се проведе под егидата на Европеиската Асоциация по Черепно-челюстно-лицева Хирургия.

 

Изключително ползотворното сътрудничество с редица международни организации бе потвърдено отново и на този форум с личното присъствие на Президента на Европейската Асоциация – Проф.Д-р М.Вираг и Генералния Секретар – Д-р Хенри Туа. Наред с тях своето участие взеха и други значими фигури на европейската лицева хирургия от Швеция, Великобритания, Франция, Испания, Италия, Хърватска , Сърбия, Македония, Турция, ОАЕ, Израел и т.н.

 

След сключването на меморандум за сътрудничество между Специализираната Болница за Активно Лечение по Лицево-челюстна Хирургия-София и Европейската Асоциация по Черепно-челюстно-лицева Хирургия през м.Юли 2011г за развитие на ултра съвременните микросъдови трансплантационни методики, това бе второ изключително важно събитие за българската лицева хирургия в рамките на няколко месеца, което още веднъж доказва много големите усилия на хирургичната ни общност, които са оценени високо както у нас, така и в чужбина.

PA060743Пресконференцията в началото на конгресаPA060744Д-р Х.Туа, д-р Н.Янев и доц.д-р А.Джоров в началото на конгресаPA060758Част от участниците в конгресаPA060787Проф д-р М.Вираг по време на една от своите лекцииPA060833Д-р Дарина Кръстинова по време на една от своите лекцииPA080857д-р Н.Янев, доц.д-р А.Джоров и д-р Х.Туа в края на конгреса

Всички права запазени Faceteam 2012

Сайтът е създаден от 2p web design