Бюлетин

Получавайте най-новата информация от сайта ни на Email :

Joomla : Faceteam-bg

РЕФЕРЕНЦИИ

Референции от колеги

Референции от пациенти

 

Ако желаете да ни изпратите референция, можете да го направите на Email -

Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

 

От : Доц.д-р Кирил Георгиев, дм – специалист по детска неврохирургия и лечение на вродени малформации, Клиника по Неврохирургия, МБАЛ ”Св.Йоан Рилски”.

 

Референция : Приветствам всички колеги осъществяващи проекта – faceteam-bg и оценявам високо тяхната подготовка, ентусиазъм и инициативност. Те работят в много деликатна област на човешкото тяло, често налагаща формирането на съвместни екипи и аз съм много щастлив винаги, когато имаме възможността заедно да дискутираме и решаваме различни предизвикателства. Пожелавам им успех !

 

 

От : Доц.д-р Минчо Мелничаров, дм – Началник Детско отделение, УНГ Клиника, МБАЛ “Царица Йоана”

 

Референция : Познавам отдавна доц.д-р Антон Джоров, дм и съм имал най-различни възможности да лекувам с него комплексни заболявания на главата и шията. Смятам, че той е хирург от европейско и световно ниво и искрено пожелавам много успехи на него и на целия му екип !

 

 

От : Доц.д-р Роман Романски, дм – Началник Клиника “Пластично-възстановителна и естетична хирургия”, УМБАЛ “Александровска”

 

Референция : Щастлив съм, че вече няколко години работя заедно с д-р Николай Янев по проблемите на микросъдовите реконструкции на лицето и шията и съм наистина удовлетворен от възможността да прилагаме най-съвременните методи за възстановяване на тежки деформации в тази изключително сложна област. Надявам се и в бъдеще съвместно да постигаме такива успехи, които да възвърнат здравето и спокойствието на нашите пациенти.

 

 

От : Д-р Димчо Георгиев, Клиника по Лъчелечение, СБАЛ по Онкология.

 

Референция : Хирургията и лъчетерапията са двата основни метода в борбата със злокачествените тумори на лицето и шията. Щастлив съм да видя осъществен проекта “faceteam-bg” и желанието за висок професионализъм на моите колеги лицево-челюстни хирурзи. Смятам, че интердисциплинарния подход който те застъпват, е ключ към успешни решения в много медицински направления.

 

 

От : Доц.д-р Венцислав Цветков, дм – Началник УНГ Клиника, ВМА- София.

 

Референция : Бих желал да изразя високата си оценка за професионалните качества на д-р Николай Янев, с когото съм работил съвместно още по времето когато беше част от клиниката по Лицево-челюстна хирургия на ВМА – София. Радвам се на постиженията на колегите си от Специализираната болница по Лицево-челюстна хирургия и пожелавам успех на целия проект !

 

 

От : Д-р София Ангелова, Председател на Националната Асоциация за профилактика на белодробните болести

 

Референция : За мен е искрено удоволствие да работя съвместно с д-р Николай Янев и колегите си лицево-челюстни хирурзи, за обединяване на усилията в профилактиката на тежките заболявания причинени от тютюнопушенето, каквито са освен белодробните ракови заболявания, така и изключително тежко протичащите ракови заболявания на устната кухина. Проектът “faceteam-bg” трябва да бъде оценен силно положително, поради високата му професионална стойност и достъпното му представяне.

 

Всички права запазени Faceteam 2012

Сайтът е създаден от 2p web design