Бюлетин

Получавайте най-новата информация от сайта ни на Email :

Joomla : Faceteam-bg

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ

Acero

 

Проф.Хулио Асеро ще оперира с българските си колеги през Февруари

дата : 22.02.2012

На 22, 23 и 24 Февруари 2012 г. по покана на доц.д-р Антон Джоров, д-р Николай Янев, Сдружението на Оралните и Лицево-челюстни хирурзи в България и Специализираната болница за активно лечение по Лицево-челюстна хирургия-София, на работно посещение пристига проф.д-р Хулио Асеро от Испания, който е един от най-известните реконструктивни лицеви хирурзи в света и Образователен Секретар на Европейската и Световната Асоциации по Лицево-челюстна хирургия.

 

Това е трето посещение на проф.Асеро у нас, след участието му в Международната Конференция "Съвременни насоки в Лицево-челюстната хирургия", през месец 2008 г. и при сключването на меморандум за сътрудничество в областта на микросъдовата реконструктивна лицева хирургия между Специализираната болница за активно лечение по Лицево-челюстна хирургия-София и Европейската Асоциация по Черепно-челюстно лицева хирургия (EACMFS) през 2011 г.

 

За разлика от предходните две визити, сега в програмата на световноизвестния хирург е включена освен работна среща с българските си колеги в следобедните часове на 22.Февруари. и осъществяване на сложна оперативна интервенция на 23.Февруари. - четвъртък.

 

При нея, на млада пациентка страдаща от туморно образувание на долната челюст, след отстраняване на обширен участък от костта ще се осъществи автотрансплантация на тъкани от хълбочната зона, с което ще се възстанови нормалния обем, структура и функция на долната челюст и ще се запази естетиката на лицето.

 

Всички права запазени Faceteam 2012

Сайтът е създаден от 2p web design