Бюлетин

Получавайте най-новата информация от сайта ни на Email :

Joomla : Faceteam-bg

НОВИНИ

news-23-8-17-2-m

 

Faceteam-bg и KLS Martin Group направиха България част от водещите страни в областта на реконструктвната лицева хирургия

 

 

Faceteam-Bg в сътрудничество със световния лидер в областта на реконструктивните имплантни системи - KLS Martin Group, въведоха в България най-високото ниво на съвременни клинични и технологични достижения в областта на лицевата хирургия - виртуалното триизмерно планиране и пациент-специфичното насочено имплантиране.

При този процес, чрез използване на диагностичния скенер на пациенти страдащи от тежки онкологични заболявания на лицето или други вродени или придобити дефекти, се генерира прецизен виртуален 3D модел в онлайн платформата на KLS Marin Group.

Скоро след това, нашият хирургичен екип в София провежда конферентна връзка с екипът на технологичния гигант в Тутлинген, Германия, където в реално време се осъществява виртуална операция с премахване на засегнатите от тумор тъкани и трансфер на тъкани от отдалечени части на тялото, за възможно най-добро възстановяване на лицевите дефекти.

След завършване на процеса на планиране и многократно потвърждаване на отделните стъпки в самият план, KLS Martin Group произвежда реален модел на лицето и оперативната зона с планираната операция и водачи за костните срязвания, както в областта на лицето, така и на отдалечените костните тъкани, които ще се използват за възстановяване на лицевите дефекти. Произвежда се също така и пациент-специфичен имплант, за максимално прецизно стабилизиране на лицевите структури.

След получаването му в България, нашият екип осъществява сложна многочасова операция, за отстраняване на тежкото лицево заболяване и трансплантиране на тъкани от отдалечени части на тялото, за възстановяване на лицето.

С въвеждането на тези най-съвременни технологични достижения у нас, сме изключително удоволетворени, че понастоящем предлагаме на нашите пациенти в България, лицева хирургия на водещо световно ниво.

Всички права запазени Faceteam 2012

Сайтът е създаден от 2p web design